www.kumijamatto.fi/tuotemerkit/3m.html/

3M

3M

 

3M teollisuusteipit ja -liimat

3M kaksipuoleiset teipit, liimat, kiinnitysjärjestelmät ja yksipuoleiset teipit ovat käytössä ympäri maailmaa. Teollisuuden tarpeiden ymmärtäminen antaa mahdollisuuden tarjota monipuolisia ja tehokkaita ratkaisuja. Ota rohkeasti yhteyttä teknisissä kysymyksissä.  Löydetään sinulle paras ratkaisu yhdessä.

 3M Peltor

On tärkeää valita oikeanlainen suojain, jota käyttäjä on myös motivoitunut käyttämään. 3M:llä on tuoteratkaisuja eri käyttöympäristöihin. Kuulonsuojauksessa löytyy ratkaisut esimerkiksi kuumiin ja kosteisiin olosuhteisiin, kommunikointitarpeeseen meluisassa olosuhteessa tai jos korvatulppien sovittaminen tuottaa ongelmia. 3M Peltor suojakypärät ovat ensiluokkaisia suojakypäriä ja niiden suunnittelussa tai laadusta ei ole tingitty. Kattava valikoima ja käyttömukavuus ovat tärkeitä argumentteja kun suojaimia käytetään jatkuvasti. 3M kuulonsuojaimien ja suojakypärien integroitavuus mahdollistavat niiden järkevän ja turvallisen käyttämisen.

 

3M hiomatuotteet

Innovaatiot toiminnan ytimessä kuvastaa 3M hiomatuotteita. Näillä tuotteilla saat ratkaisuja joilla pystyt tehostamaan liiketoimintaasi. Ratkaisuja 3M hiomatuotevalikoimasta löytyy seuraaviin tarpeisiin; hitsaussauman käsittelyyn, tarkkuusvalu- ja takomatyölle, metallin valmistukseen, putkien viimeistelyyn, puun hiontaan, koneenosien valmistukseen, lasin työstöön ja maalipinnan viimeistelyyn.

 

Kuvastot:

3M Teollisuusteipit ja -liimat

3M Hiomatuotteet

Tuotteet 1-24 / 70

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 70

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top