www.kumijamatto.fi/tyoturvallisuustuotteet/tyovaatteet.html

Työvaatteet

Työvaatteet tilaat helposti verkkokaupastatamme. Valikoimistamme löydät laadukkaista materiaaleista valmistetut ja tyylikkäät työvaatteet. Valikoimissamme ovat vaatteet mm. merkeiltä Portwest, Blåkläder, Fristads, L.Brador ja Leijona. Työvaatevalikoimaamme kuuluvat aluskerrastot, asusteet, avohaalarit, fleecepuserot, hatut, lippikset, housut, hupparit, lappuhaalarit, liivit, paidat, piképaidat, polvisuojat, puserot, shortsit, piraattishortsit, sukat, takit, t-paidat, pitkähihaiset t-paidat, umpihaalarit ja vyöt. Työvaatteet on valmistettu käytettäväksi vaativissakin työolosuhteissa. Työvaatteet täyttävät korkeat laatuvaatimukset, ulkonäöstä tinkimättä.

Verkkokaupastamme löytyvät työvaatteet on suunniteltu toimiviksi ja kestäväksi, sekä ennen kaikkea turvallisiksi. Tarjoamme laajan raskaaseen työhön tarkoitettujen työvaatteiden valikoiman koottuna eri merkeistä. Toimittajamme suunnittelevat toimivia työvaatteita, joiden avulla pystyt tekemään parhaasi kaikissa tilanteissa, missä tahansa oletkin. Haluatpa sitten pitää itsesi lämpimänä, kuivana tai viileänä tai halusitpa sitten suojausta sähköltä, sulalta metallilta tai vaarallisilta kemikaaleilta. Työvaatteet suojaavat ja pitävät olon miellyttävänä kaikissa olosuhteissa, joten pystyt aina parhaaseen suoritukseen. Meidän sekä toimittajiemme kokemuksen ja osaamisen ansiosta valikoimamme työvaatteet ovat ensiluokkaisia, ja ne tuovat tehoa ja turvaa jokapäiväiseen työskentelyysi.

Nykyaikaiset työvaatteet yhdistävät käyttömukavuuden ja turvallisuuden

Työvaatteita valittaessa on tärkeää muistaa kolme asiaa, työvaatteen hengittävyys, materiaalien eristävyys ja vaatteen tarjoama suojaus. Turvallisuuden ja käyttömukavuuden kannalta optimaaliseen lopputulokseen päästään, kun työvaatteita ja asusteita yhdistellään harkitusti eri mallistoista. Näin toimimalla valittujen vaatteiden ominaisuudet vastaavat työolosuhteita.

Tilaa työvaatteet helposti verkkokaupastamme.

Tuotteet 1-24 / 71

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 71

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top