www.kumijamatto.fi/letkut-liittimet-kiristimet-ja-kelat.html

Letkut, liittimet, kiristimet ja kelat

Tästä tuoteryhmästä löydät eri käyttötarkoituksiin sopivat letkut, liittimet, kiristimet ja kelat. Letkuvalikoimasta saat letkut erilaisilla ominaisuuksilla. Olipa tarpeesi elintarvikeletku, happoletku, kemikaaliletku, hitsausletku, kaasuletku, höyryletku, ilmastointiletku, imuletku, jäähdyttäjänletku, letkun mutka, materiaalin siirtoletku, paineilmaletku, vesiletku, pakokaasuletku, poistoletku, polttoaineletku, öljyletku tai silikoniletku, niin löydät sen varmasti valikoimastamme.

Letkut, liittimet, kiristimet ja kelat kaikkiin tarpeisiin

Elintarvikeletkuvalikoima koostuu tiukkojen standardien ja vaatimusten mukaisiin tuotteisiin sekä tuotantolaitoksille että kuljetusyrityksille. Vaatimusten kiristyessä valintasi on laadukas vaatimukset täyttävät letku tuotteidesi siirtoon. Elintarvikeletkujen tärkeimpiä ominaisuuksia on, että letkuista ei lähde makuja tai hajuja lopputuotteisiin. Tarjoamme valikoimastamme happoletkut erilaisten kemikaalien siirtoon turvallisesti ilman riskejä tuoterikoista. Valitsemalla oikean happoletkun ja kemikaaliletkun tuoteasiantuntijamme kanssa säästät pitkällä aikavälillä varmasti.

Höyryletkut ja ilmastointiletkut on tarkoitettu erimuodossa ja lämpötilassa olevien aineiden siirtoon. Imuletkulla siirrät tarvittavan tuotteen ilman, että letku menee lyttyyn. Pääsääntöisesti imuletkuissa on vahvike letkun sisällä. Jäähdyttäjänletkut ovat suunniteltu käytettäväksi korkeissa lämpötiloissa. Yli sadan asteen lämpötiloissa suositellaan käytettäväksi silikoniletkuja. Materiaalinsiirtoletkut ovat erilaisten materiaalien siirtoon valmistettuja letkuja. Ominaisuuksia materiaalin siirtoletkuilla ovat hyvä kulutuksen kesto sekä letkun sisäpinnassa että ulkopinnassa. Paineilmaletkut ovat tarkoitettu ilman siirtoon esimerkiksi paineilmaverkostoista työkoneille tai puhallussuuttimille. Vesiletkuja on kahdenlaisia, toiset soveltuvat elintarvikekäyttöön ja toiset vesiletkut soveltuvat yleiskäyttöön kuten kasteluletkuksi. Pakokaasuletkuilla siirretään joko koneellisesti tai vapaasti hengittävästi pakokaasut pois kohteesta. Letkut kestävät hyvin korkeita lämpötiloja. Letkun mutkat soveltuvat käytettäviksi autoissa ja ahtaissa tiloissa joissa vaaditaan valmiiksi valmistettua kulmaa letkulle. Poistoletkut ovat pääsääntöisesti pumpuista poispäin materiaalinsiirtoon suunniteltuja letkuja. Polttoaineletkut ovat tarkoitettu autoissa ja työkoneissa käytettäviksi polttoaineiden siirtoon. Polttoaineletkut kestävät hyvin kemikaaleja. Öljyletku valikoima koostuu erilaisien öljyjen siirtoon kuten hydrauliikkaöljyn.

Tuotteet 1-24 / 167

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 167

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top