www.kumijamatto.fi/letkut-liittimet-kiristimet-ja-kelat.html

Letkut, liittimet, kiristimet ja kelat

Letkut, Liittimet, Kiristimet ja Kelat - Ratkaisut Jokaiseen Tarpeeseen

Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löydät sopivat letkut, liittimet, kiristimet ja kelat kaikkiin eri käyttötarkoituksiin. Olipa haussa elintarvikeletku, hitsausletku, paineilmaletku tai vaikkapa öljyletku, olemme täällä auttamassa sinua löytämään juuri oikean ratkaisun.

Letkut kaikkiin tarpeisiin

Valikoimamme letkut on suunniteltu vastaamaan erilaisiin vaatimuksiin ja tarpeisiin. Ymmärrämme, että oikean letkun valinta on olennaista toiminnan sujuvuuden ja turvallisuuden kannalta. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia letkuja, joilla kaikilla on omat erityisominaisuutensa erilaisten tarpeiden täyttämiseksi.

Tarkasti valmistetut elintarvikeletkut täyttävät tiukimmatkin standardit ja vaatimukset. Ne on suunniteltu siten, etteivät ne vaikuta tuotteiden makuihin tai hajuihin. Happo- ja kemikaaliletkut takaavat kemikaalien turvallisen siirron ilman tuoteriskejä. Ja kun valitset oikean letkun yhdessä tuoteasiantuntijamme kanssa, tulet varmasti säästämään pitkällä aikavälillä.

Valikoimaamme kuuluvat myös höyry- ja ilmastointiletkut, jotka soveltuvat erimuotoisten ja eri lämpötilassa olevien aineiden siirtoon. Imuletku taas on suunniteltu niin, että sen avulla voidaan siirtää aineita ilman, että letku luhistuu. Myös korkean lämpötilan kestävät jäähdyttäjänletkut ja silikoniletkut kuuluvat valikoimaamme.

Valikoimastamme löydät niin ikään laajan kirjon erilaisia liittimiä, kiristimiä ja keloja, jotka täydentävät tarjoamiamme letkutuotteita. Riippumatta siitä, mikä on tarpeesi, uskomme, että tarjoamamme laaja ja monipuolinen valikoima tarjoaa ratkaisun siihen.

Tuotteet 1-24 / 173

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 173

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top