www.kumijamatto.fi/teollisuusliimat-teipit-ja-kemikaalit/liukuesteteipit.html

Liukuesteteipit

Liukuesteteipit laadukkaasti. Liukastumisesteteipit eli liukuesteteipit ovat karkeita, keskikarkeita ja hienoja päällysteitä, joita voidaan käyttää kaikilla liukkailla pinnoilla: rappusissa ja rampeissa, epätasaisilla tai muotoilluilla pinnoilla. Liukastumisten, kompastumisten ja kaatumisten on todettu aiheuttavan suurimman osan yli kolmen päivän sairauspoissaoloista monilla teollisuuden aloilla. Portaikot, tikapuut, rampit sekä peseytymis- ja pukuhuonetilat ovat kaikki mahdollisia riskialueita. Niissä työskenneltäessä tapahtuu tällä hetkellä lukuisia kivuliaita kaatumisia ja muita onnettomuuksia, joista aiheutuu jopa miljoonien kustannukset.

Monia näistä riskeistä voidaan pienentää oikeanlaisilla liukastumisestetuotteilla. Liukastumisestetuotteet vähentävät liukastumis-, kompastumis- ja kaatumisonnettomuuksia auttaen yrityksiä pitämään vahingonkorvausvaatimukset ja vakuutusmaksut kurissa. Kaikki liukastumisestetuotteet ovat kestäviä ja monikäyttöisiä, ja ne on kehitetty toimimaan tehokkaasti, yhdenmukaisesti ja toistettavasti koko käyttöikänsä ajan.

Safety-Walk™ Elastinen, keskikarkeat ja hienot liukuesteteipit

Hieno pintarakenne, jossa muovinen granulaattikäsittely. Mukava ja hygieeninen, esteettinen pinnoite tiloihin, joissa liikutaan paljain jaloin.

3M™ Safety-Walk™ Anti-Slip Tread Safety-Walk™ Karkeat liukuesteteipit

Kovat ja kestävät polymeerit yhdistävät erittäin vahvat ja suuret hiomakiteet lujalle, mittansa säilyttävälle muovikalvolle, joka muodostaa erinomaisen liukastumiseston likaisille tai öljyisille pinnoille.

3M™ Safety-Walk™ Conformable Black Safety-Walk™ muotoutuvat liukuesteteipit

Kovat ja kestävät polymeerit yhdistävät hiomakiteet pehmeään alumiinipohjaan, joka muotoutuu epätasaisen pinnan mukaan.

3M™ Safety-Walk™ Slip-Resistant Tapes and Treads 600 Series Safety-Walk™ Yleis liukuesteteipit

Kovat ja kestävät polymeerit yhdistävät hiomakiteet lujalle, mittansa säilyttävälle muovikalvolle, joka muodostaa erinomaisen liukastumiseston useimmille kengillä käveltäville pinnoille.

6 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

6 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top