www.kumijamatto.fi/tyoturvallisuustuotteet/kasineet.html

Käsineet

Valikoimistamme löydät sopivat käsineet erilaisiin työskentelykohteisiin. Olemme jakaneet käsineet alaotsikoihin: aluskäsineet, erikoissuojakäsineet, kertakäyttökäsineet, kumikäsineet, muovikäsineet, nahkakäsineet, pinnoitetut käsineet sekä viiltosuojakäsineet. Tarjoamme kattavan valikoiman työkäsineitä eri käyttöalueille. Suojakäsineissä tärkeä ja kehittyvä osa-alue on viiltosuojaus. Käsineet -valikoimamme kattaa niin vahvat kuin ohuetkin työkäsineet, vettähylkivät/vesitiiviit käsineet, talvivuorilliset käsineet, hitsauskäsineet, lämpökäsineet, viiltosuojakäsineet, kemikaalilta suojaavat käsineet, kertakäyttökäsineet ja käsivarsisuojat.

Työhanskoissa ratkaisevia tekijöitä ovat niiden vuori (vuoriton, puolivuorillinen, vuorillinen, talvivuorillinen), toiminto (esd, elintarvike, öljynkesto, vesitiiviys, vettähylkivyys), pinnoite (puolipinnoitettu, 3/ pinnoitettu, kokonaan pinnoitettu), lisäaineet (puuteroitu, puuteroimaton) ja materiaali (PU, nitriili, lateksi, PVC / vinyyli, neopreeni, synteettinen nahka, kromivapaa nahka). Työhanskan joustavuus ja kulutuksen kestävyys ovat huomioitavia asioita valittaessa työkäsinettä käyttökohteeseen jossa käsine altistuu runsaalle rasitukselle. Käsineiden koot ovat 7-12 riippuen työhanskasta. Jatkuvaa tuote- ja valikoimakehitystä tehdään tiiviissä yhteistyössä valmistajien kanssa. Valikoimastamme löytyy käsineitä useilta eri valmistajilta, esimerkiksi Tegera, Guide ja Joka.

Käsineet eri tarpeisiin ja eri aloille

Valikoimamme kattaa myös viiltosuojatut käsineet, joiden tarjoama suojaus luokitellaan asteikolla kolmesta viiteen. Käteen hyvin istuvien ja tarvittavan suojan tarjoavien käsineiden löytäminen on monesti vaikeaa, jonka vuoksi käsineiden valmistajat ovat viime vuosien aikana paneutuneet sekä materiaalien että käsineiden käyttöominaisuuksien kehittämiseen. Jos työskentelet usein kylmissä tai märissä työympäristöissä, tarjoamme Sinulle monipuolisen valikoiman vuorillisia talvikäsineitä, jotka ovat taipuisia, mukavia ja kulutusta hyvin kestäviä. Mallistostamme löytyvistä talvikäsineistä on tarjolla useita vaihtoehtoja: ulkona työskenteleville tarjoamme vedenpitävät tai erikoislämpimät käsineet. Asennustöiden suorittamiseen meiltä löytyy korjaamo- ja mekaanisen teollisuuden tarpeisiin suunnitellut käsineet, jotka mahdollistavat hyvän sormenpäätuntuman.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa käsineet verkkokaupastamme.

Tuotteet 1-24 / 27

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 27

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top