www.kumijamatto.fi/yleistarvikkeet/valaisimet.html

Valaisimet

Valaisimet tuoteryhmään kuuluvat otsavalaisimet, käsivalaisimet ja valaisimien tarvikkeet. Petzl  ja Led Lenser otsalamput ja käsivalaisimet ovat ammattilaisille suunniteltuja erittäin kestäviä ja monikäyttöisiä valaisimia. Valaisimien kehittyessä LED-valaisimet ovat korvanneet halogeenivalaisimet. LED-lamppujen valotehot ovat kehittyneet voimakkaasti. LED-polttimoiden pieni virrankulutus on pidentänyt myös lamppujen paloaikaa. Otsavalaisimia on valikoimassa paristolla varustettuja sekä akulla varustettuja. Virtalähteenä paristolla tai akulla toimiva otsavalaisin on oiva valinta työskentelyyn tai ulkoiluun, missä molemmat kädet tarvitaan käyttöön. Valikoimamme kattaa otsavalaisimet sekä lähityöskentelyyn että kauas katsomiseen. Petzl Pixa otsavalaisimet on mahdollista asettaa myös lattialta tai tasolta valaiseviksi työvaloiksi.

Petzl on yli 40 vuotta ollut otsavalaisimien asiantuntija. Se on luonut ja kehittänyt varusteita, joiden avulla ammattilaiset pääsevät työskentelemään vapaasti ja tehokkaasti pimeässä. Petzlin otsavalaisimet on suunniteltu useiden kenttätestien perusteella. Ne takaavat hyvän ergonomian kaikissa olosuhteissa ja sopivat kaikkiin eri toimiin: konepajat, teollisuustyö, julkiset huolto- ja rakennustyöt, pelastustyö jne.

Käsilamput tuotekokonaisuus koostuu akulla tai paristolla toimivista Led Lenser käsivalaisimista. Tuotteiden käyttötarkoitukset ovat ominaisuuksien mukaisesti erilaiset. Pienemmät lamput ovat tarkoitettu satunnaiseen käyttöön esimerkiksi tarkastukseen ja isommat valaisimet kohteisiin, missä tarvitaan jatkuvasti suurta valotehoa. Käsivalaisimen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat yksinkertainen käytettävyys ja virtakatkaisijan ergonominen muotoilu, sekä mattapinnoite. Näin saadaan parempi pito valaisimeen hansikkaatkin kädessä ja virtakatkaisijaa on helpompi käyttää. Helppokäyttöistä lamppua on myös mukavampi käyttää tai säätää valaisinta katsomatta. Mattapinnoite lisää pitoa ja tuntuu hyvältä kädessä sekä on erittäin pitkäikäinen.

Vaihtoakuilla pystyt työskentelemään pidempään pimeässä kohteessa. Valikoimamme tuotteet ovat kaikki tarkoitettu raskaampaan käyttötarpeeseen. Laadukkaan otsavalaisimen tai käsivalaisimen avulla pystytään työskentelemään tehokkaammin ja ne ovat myös käyttäjäystävällisiä. Kestävä ja laadukas valaisin hoitaa hommansa koko työpäivän ajan.  Petzl otsavalaisimista Petzl Pixa on kiinnitettävissä Petzl suojakypärään suojaan ilman tarvittavia lisävarusteita. Led Lenser otsavalaisimet ovat myös mahdollista asentaa suojakypärään kiinni. Kiinnittämisessä on hyvä käyttää Led Lenserin omaa otsapantaa. Suuritehoisia otsavalaisimia löytyy molemmilta tuotevalmistajiltamme. Voit myös kysyä asiakaspalvelustamme tarvittaessa apua oikean valaisimen valinnassa.

11 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

11 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top