www.kumijamatto.fi/teollisuuspyorat.html

Teollisuuspyörät

Mannerin teollisuuspyörät ovat oiva valinta laatua ja kestävyyttä hakevalle käyttäjälle. Valikoima koostuu raskaista teollisuuspyöristä, huonekalupyöristä, ilmakumipyöristä, kalustepyöristä ja erikoispyöristä. Tuotteita on saatavilla erilaisiin käyttökohteisiin kuten kotiin, myymälätiloihin, teollisuuteen sekä laitteisiin, joiden on kestettävä suurta painoa ja kovaa kulutusta, mutta liikuttava kevyesti. Mannerin pyörävalikoimasta löytyy sopiva pyörä lähes mihin tahansa liikuteltavaan laitteeseen, kun pysytään alle neljän kilometrin tuntivauhdissa. Manner teollisuuspyörät liikkuvat kevyesti, kääntyvät herkästi ja kestävät kovaakin käyttöä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi jakelurullakot, maitorullakot, sairaalalaitteet, kuntoutuslaitteet, suurkeittiökalusteet, tarjoiluvaunut, tarjoilupöydät, tehdaskalusteet, toimistokalusteet ja siivousvaunut.

Raskaat teollisuuspyörät soveltuvat laitteisiin, joiden on kestettävä suurta painoa ja kovaa kulutusta, mutta liikuttava kevyesti. Esimerkiksi satamiin, sahoille, raskaaseen teollisuuteen, nostosiirtovaunuihin, pinoamisvaunuihin, trukkeihin. Kääntö- ja kiintohaarukat on hitsattu järeästä teräslevystä. Huonekalupyörät soveltuvat kaikkiin kevyisiin esineisiin, joiden pitää liikkua pehmeästi, kuten esimerkiksi huonekaluihin, pöytiin, laatikostoihin, pieniin tarjoilupöytiin, erilaisiin telineisiin.

Laadukkaat ja kestävät teollisuuspyörät

Vahvan rakenteensa ansiosta moitteettomasti ja pitkään toimivat teollisuuspyörät sopivat jatkuvaan, kovaan käyttöön mm. teollisuudessa, suurvarastoissa ja myymälöissä.Teollisuuspyörät soveltuvat raskaisiin työkaluvaunuihin, asennusvaunuihin, jätesäiliöihin, tavararullakoihin ja rakennustelineisiin. Kalustepyörät on valmistettu tarkoin valituin raaka-ainein ja pyörien hyvä laakerointi takaa, että pyörät kestävät jatkuvaa käyttöä ja kovia olosuhteita. Ne soveltuvat esimerkiksi sairaaloihin mm. sänkyihin, paarivaunuihin, instrumenttipöytiin sekä suurkeittiökalusteisiin, ostoskärryihin ja työkaluvaunuihin. Ilmakumipyörät ovat oikea valinta laitteisiin, joiden on kuljettava joustavasti ja pehmeästi. Käyttökohteina ovat kottikärryt, venetrailerit, kevyet perävaunut. Halkaistavat vanteet helpottavat pyörien huoltoa.

Tuotteet 1-24 / 30

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 30

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top