www.kumijamatto.fi/teollisuuspyorat.html

Teollisuuspyörät

Teollisuuspyörät - Vankkaa laatua ja kestävyyttä Mannerilta

Teollisuuspyörät ovat olennainen osa monia toimintoja, olipa kyseessä koti, myymälätilat, teollisuuslaitokset tai raskaita kuormia kantavat laitteet. Mannerin teollisuuspyörät tarjoavat erinomaista laatua ja kestävyyttä kaikissa käyttökohteissa. Ne liikkuvat kevyesti, kääntyvät helposti ja kestävät kovaakin käyttöä.

Raskaat teollisuuspyörät - Tehokkuutta ja kestävyyttä

Raskaat teollisuuspyörät on suunniteltu laitteille, joiden on kestettävä suurta painoa ja kovaa kulutusta, mutta samalla liikuttava kevyesti. Ne ovat ihanteellinen valinta satamille, sahoille, raskaalle teollisuudelle, nostosiirtovaunuihin, pinoamisvaunuihin, trukkeihin ja moniin muihin sovelluksiin.

Huonekalupyörät - Pehmeää liikkuvuutta

Huonekalupyörät tarjoavat pehmeän ja vaivattoman liikkuvuuden kevyille esineille, kuten huonekaluille, pöydille, laatikostoille, pienille tarjoilupöydille ja erilaisille telineille.

Teollisuuspyörät - Laatua ja kestävyyttä raskaisiin olosuhteisiin

Teollisuuspyörät ovat ihanteellinen valinta raskaisiin työkaluvaunuihin, asennusvaunuihin, jätesäiliöihin, tavararullakoihin ja rakennustelineisiin. Ne on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, ja niiden laadukas laakerointi varmistaa, että pyörät kestävät jatkuvaa käyttöä ja kovia olosuhteita.

Kalustepyörät - Kestävät ja laadukkaat

Kalustepyörät sopivat erinomaisesti sairaaloihin, suurkeittiökalusteisiin, ostoskärryihin ja työkaluvaunuihin. Ne on valmistettu tarkoin valituin raaka-ainein, ja niiden hyvä laakerointi takaa pitkäikäisyyden myös jatkuvassa käytössä.

Ilmakumipyörät - Joustavaa ja pehmeää liikkuvuutta

Ilmakumipyörät ovat oikea valinta laitteisiin, joiden on kuljettava joustavasti ja pehmeästi. Ne sopivat erinomaisesti kottikärryihin, venetrailereihin, kevyisiin perävaunuihin ja muihin vastaaviin käyttökohteisiin.

Mannerin teollisuuspyörät tarjoavat luotettavuutta, tehokkuutta ja kestävyyttä kaikissa käyttökohteissa. Ne takaavat sujuvan toiminnan, oli kyseessä sitten teollisuus, myymälätilat tai kotiympäristö. Valitse Manner, kun haluat laadukkaita, kestäviä ja luotettavia pyöriä.

Tuotteet 1-24 / 30

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 30

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top