www.kumijamatto.fi/toimitustavat-ja-hinnat.html

Toimitustavat ja hinnat

Kaikki Postin lähetykset ovat viivakoodiseurannan alaisia. Postin seurantakoodin avulla pystyy tarkistamaan Postin verkkosivuilta oman paketin sijainnin. Toimituksen hinta perustuu tuotetoimituksen kokonaispainoon.

 

Nouto myymälästä
Ratakatu 30, 08150 Lohja.


Kuljetus omalla logistiikalla

Toimitetaan omalla logistiikallanne. Oma logistiikkanne tai logistiikkakumppaninne noutaa tavaran meiltä. Luovutamme tavaran kuljetukseen antamaanne tilausnumeroa vastaan.Posti - Postipaketti

Posti

Noutopisteen valinta, pakettiautomaatista tai postista. Hinnat alkaen 7,87 € (alv 24%) Posti - Kotipaketti (kuluttajille)

Posti

Jaetaan kotiin, myös suuret lähetykset. Kotipaketista sovitaan toimitusaika etukäteen ja toimitusajat, joillain paikkakunnilla voi olla myös illalla ennen klo 21.00. Hinnat alkaen 10,35 € (alv 24%)Posti - Express paketti (yrityksille)

Posti

Paketti perille pääsääntöisesti seuraavaksi arkipäiväksi klo 14 mennessä. Jos toimitus ei onnistu, toimitetaan se postiin noudettavaksi. Express-pakettia ei suositella toimituksille, jotka menevät kuluttajille kotiin, koska harvemmin kuluttaja-asiakkaat ovat päivällä kotona. Hinnat alkaen 10,35 € (alv 24%)

 
   
   

 

 

 

 

 

 

 

Back to top