www.kumijamatto.fi/kumituotteet/kumilevyt.html

Kumilevyt

Kumilevyt ovat perusmateriaaleja suojaamiseen, tiivistämiseen ja vaimentamiseen. Palveluvalikoima ja tuotevalikoima mahdollistaa yhteistyössä toimittajiemme kanssa tuotteiden jatkojalostuksen kuteen liimauksen, leikkauksen ja stanssauksen mittojen mukaan. Pystymme valmistamaan erilaisiin tuoteprojekteihin erilaisia kumituotteita. Kumilevyt jaotellaan yleisesti omaisuuksien mukaan. Kumilevyjen ominaisuuksia ovat kovuus, ominaispaino, käyttölämpötila, vetomurtolujuus, murtovenymä, jäännöspuristuma, vanhenemisen kestävyys, otsonin kestävyys, öljyn kestävyys, kemikaalien kestävyys, kulutuksen kestävyys ja uv-säteilyn kestävyys.

Peruslähtökohta kumilevyjen jaotteluun ja valintaan on käyttökohde. Erilaisia yleiskäyttökohteita ovat yleiskäyttöön soveltuvat kumilevyt (SBR-kumilevyt, sienikumilevyt, roiskekumilevyt) sekä yleiskäyttö ulkona soveltuvat (butyylikumilevyt, EPDM-kumilevyt, Hypalonkumilevyt, Kloropeenikumilevyt, sienikumilevyt, solukumilevyt EPDM/CR).
Kun kyseessä on kulutusta vaativat kohteet valinta on hypalonkumilevyt, kulutuskumilevyt ja parakumilevyt.
Öljynkestäviä kumilevyjä ovat elintarvikekumilevyt ja nitriilikumilevyt. Lämmönkestoa vaadittaessa suosittelemme butyylikumilevyjä, hypalonkumilevyjä, silikonikumilevyjä, solusilikonikumilevyjä ja vitonkumilevyjä.
Elintarvikekäyttöön soveltuvia kumilevyjä ovat erilaiset elintarvikekumilevyt.

10 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

10 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top