www.kumijamatto.fi/voimansiirto.html

Voimansiirto

Voimansiirto tuoteryhmään kuuluvat hihnapyörät, kartio- ja kiinnitysholkit sekä kiilahihnat. Olemme valinneet toimittajaksemme saksalaisen Optibeltin.

 Kiilahihnat ovat poikkileikkaukseltaan kiilamaisia tehonsiirtoon käytettäviä hihnalenkkejä. Kiilahihnoja käytetään yleisesti teollisuudessa sekä erilaisissa koneissa. Kiilahihnassa tehonsiirtoon tarvittava kitkavoima syntyy hihnan kylkien puristuessa hihnapyörää vasten.

Kiilahihnaprofiileja on erilaisia. Seuraavassa listauksessa on profiilit ja suluissa leveys päältä millimetreissä mitattuna.

Profiileja ovat A (13mm), B (17mm), C (22mm), D (32mm) ja Z (10mm), sileä SPA / hammastettu XPA (12,7mm), sileä SPB / hammastettu XPB (16,3mm), sileä SPC / hammastettu XPC (22mm) ja sileä SPZ / hammastettu XPZ (9,7mm).

Hihnoja on saatavilla myös ryhmäkiilahihnoina. Kysy erikseen tarvitsemaasi ryhmäkiilahihnaa.Kiilahihnojen pituuksia ilmoitetaan sekä tuumissa että millimetreissä. Kiilahihnat on varustettu seuraavilla pituusmerkinnöillä. LI sisäpituus, LA ulkopituus, LD / LW vetomitta.

 Kartioholkit ovat hihnapyörien asennukseen tarkoitettuja asennusholkkeja. Kartioholkin ruuveja kiristetään vuoron perään tasaisesti kunnes kaikki ovat tiukkaan kiristetty.

Hihnapyörät

Valikoimamme laadukkaat teollisuuden käyttöön suunnitellut Optibelt hihnapyörät mahdollistavat optimaalisen hyödyn. Valikoima kattaa hihnapyöriä yhdellä tai useammalla hihnauralla.

Muistathan myös tarkistaa Taper Lock kartioholkin tarpeen sekä koon koko-oppaasta.

Tosiasia kunnossapidossa on se, että kiilahihnapyöriä vaihdetaan harvemmin kuin niitä tulisi vaihtaa. Ne saattavat olla erittäin kuluneita. Käyttäjä vaihtaa vain hihnoja ja ehkä jossain vaiheessa ihmettelee sitä, mikseivät hihnat kestä. Tällöin se usein syytetään vikaa hihnoissa, vaikka todellinen syy onkin ihan muualla. Itse asiassa hihnapyörät kuluvat varsin nopeasti johtuen nimenomaan kireydestä, hihnatyypistä (vaipallinen/vaipaton) ja konstruktiosta. Kuluneen hihnapyörän seuraus on hihnan käyttöiän lyheneminen.

Tuotteet 1-24 / 30

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 30

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top