www.kumijamatto.fi/voimansiirto.html

Voimansiirto

Voimansiirto - Tehokkuutta ja kestävyyttä

Voimansiirto on olennainen osa teollisuuden, rakennusalan ja muiden teknisten alojen prosesseja. Laadukkaat voimansiirtokomponentit tekevät työnteosta sujuvaa ja tehokasta, ja laaja valikoimamme kattaa niin yksittäisen koneen kuin kokonaisen tehdaslinjaston tarpeet.

Tuoteryhmä

Voimansiirtotuoteryhmään kuuluvat hihnapyörät, kartio- ja kiinnitysholkit sekä kiilahihnat. Valikoimissamme on tuotteita luotettavalta ja laadukkaalta saksalaiselta Optibelt-valmistajalta.

Kiilahihnat ovat tehonsiirtoon käytettäviä hihnalenkkejä, jotka ovat poikkileikkaukseltaan kiilamaisia. Ne ovat yleisesti käytössä teollisuudessa ja erilaisissa koneissa, joissa tehonsiirto tapahtuu hihnan kylkien puristuessa hihnapyörää vasten.

Erikoistumme erilaisiin kiilahihnaprofiileihin, jotka vaihtelevat leveydeltään. Profiileja ovat A (13mm), B (17mm), C (22mm), D (32mm) ja Z (10mm), sileä SPA / hammastettu XPA (12,7mm), sileä SPB / hammastettu XPB (16,3mm), sileä SPC / hammastettu XPC (22mm) ja sileä SPZ / hammastettu XPZ (9,7mm).

Kartioholkit ovat hihnapyörien asennukseen tarkoitettuja asennusholkkeja, jotka kiristetään tasaisesti ruuveilla.

Hihnapyörät ovat laadukkaita teollisuuden käyttöön suunniteltuja Optibelt hihnapyöriä, jotka mahdollistavat optimaalisen hyödyn. Ne voivat olla yksi- tai moniuraisia.

Laatu ja Huolto

On tärkeää huomata, että kiilahihnapyöriä tulisi vaihtaa useammin kuin mitä yleisesti tehdään. Käyttäjä saattaa vaihtaa vain hihnoja ja ihmetellä, miksi hihnat eivät kestä. Usein vika ei ole hihnoissa, vaan kuluneissa hihnapyörissä. Niiden kuluminen johtuu kireydestä, hihnatyypistä ja konstruktiosta, ja kuluneen hihnapyörän seuraus on hihnan käyttöiän lyheneminen.

Kaikki tuotteemme tulevat tunnetuilta ja luotettavilta valmistajilta, kuten Optibelt. Näiden merkkien tuotteet tunnetaan niiden korkeasta laadusta, luotettavuudesta ja kestävyydestä. Valitessasi tuotteita näiltä merkeiltä voit olla varma, että saat ratkaisun, joka kestää ja täyttää tarpeesi.

Tuotteet 1-24 / 30

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 30

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top