www.kumijamatto.fi/teollisuusliimat-teipit-ja-kemikaalit/teollisuusteipit.html

Teollisuusteipit

Teollisuusteipit laadukkaasti. 3M valikoimista löydät teollisuusteipit, liimat, tiivisteaineet ja kiinnitysjärjestelmät teollisuuteen. 3M VHB -teipit tarjoavat rajattomat suunnittelu- ja toteutusmahdollisuudet. Niiden avulla voidaan kiinnittää, tiivistää ja liittää esimerkiksi metallia, muovia, komposiitteja ja lasia helposti. 3M VHB -teippien avulla asiakkaamme voivat korvata ikävännäköiset, vähemmän kestävät mekaaniset kiinnikkeet ja kiinnitysaineet.

3M:n teollisuusteipit liimat tarjoavat laajan valikoiman liitosratkaisuja moneen eri käyttöön. Tarjoamme epoksi-, akryyli- ja uretaanirakenneliimoja, anaerobisia liimoja, kuumaliimoja, PUR-liimoja, nopeasti kuivuvia vesipohjaisia kontaktiliimoja ja aerosoiliimoja täyttämään kaikki suunnittelu- ja valmistustavoitteet. 3M:n liimavalikoimaan kuuluu seuraavia tuotealueita; Kuumaliimat, Liimojen pohjusteet, Scotch-Weld pinnoitteet, 1K-epoksirakenneliimat, 2K-rakenneliimojen tarvikkeet.

Teollisuusteipit ja tiivisteet ammattikäyttöön

Tiivisteliimat ja -massat, 2K-akryylirakenneliimat, 2K-epoksirakenneliimat Polyuretaanirakenneliimat, 2K-epoksirakenneliimat, Syanoakrylaattiliimat, Tiivistenauhat, Tiivisteliimat, Liuotinohenteiset kontaktiliimat, Aerosoliliimat, Kuumaliimaustarvikkeet, Polyuretaaniliimaustarvikkeet, Kuumaliimauslaitteen kärjet, Polyuretaaniliimat, Scotch-Weld Polyuretaaniliimaustarvikkeet, Sprayliimat, Vesiohenteiset kontaktiliimat, Vesiohenteisten liimojen tarvikkeet, Scotch-Weld Aktivaattorit ja pohjusteet, Scotch-Weld Anaerobiset liimat, Scotch-Weld Syanoakrylaattiliimat ja Scotch-Weld Rakenneliimat.

Teollisuusteipit -tuoteosio sisältää tuotteita kuten silmukkatarranauhat ja koukkutarranauhat sekä magneettiteipit. Itsestään kiinnittyvät ja aukeavat tarranauhat ovat yksinkertaisia tuoteratkaisuja kun haetaan nopeasti irrotettavuutta. Tuotteet tunnetaan 3M:llä Dual Lock tuotemerkillä. Tuotteita on saatavilla erivärisinä ja eri levyisinä. Tutustu valikoimamme ja tarvittaessa ole rohkeasti yhteydessä.

Tuotteet 1-24 / 25

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 25

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top