www.kumijamatto.fi/teollisuusliimat-teipit-ja-kemikaalit/teollisuusteipit.html

Teollisuusteipit

Teollisuusteipit laadukkaasti. 3M valikoimista löydät teollisuusteipit, liimat, tiivisteaineet ja kiinnitysjärjestelmät teollisuuteen. 3M VHB -teipit tarjoavat rajattomat suunnittelu- ja toteutusmahdollisuudet. Niiden avulla voidaan kiinnittää, tiivistää ja liittää esimerkiksi metallia, muovia, komposiitteja ja lasia helposti. 3M VHB -teippien avulla asiakkaamme voivat korvata ikävännäköiset, vähemmän kestävät mekaaniset kiinnikkeet ja kiinnitysaineet.

3M:n teollisuusteipit liimat tarjoavat laajan valikoiman liitosratkaisuja moneen eri käyttöön. Tarjoamme epoksi-, akryyli- ja uretaanirakenneliimoja, anaerobisia liimoja, kuumaliimoja, PUR-liimoja, nopeasti kuivuvia vesipohjaisia kontaktiliimoja ja aerosoiliimoja täyttämään kaikki suunnittelu- ja valmistustavoitteet. 3M:n liimavalikoimaan kuuluu seuraavia tuotealueita; Kuumaliimat, Liimojen pohjusteet, Scotch-Weld pinnoitteet, 1K-epoksirakenneliimat, 2K-rakenneliimojen tarvikkeet.

Teollisuusteipit ja tiivisteet ammattikäyttöön

Tiivisteliimat ja -massat, 2K-akryylirakenneliimat, 2K-epoksirakenneliimat Polyuretaanirakenneliimat, 2K-epoksirakenneliimat, Syanoakrylaattiliimat, Tiivistenauhat, Tiivisteliimat, Liuotinohenteiset kontaktiliimat, Aerosoliliimat, Kuumaliimaustarvikkeet, Polyuretaaniliimaustarvikkeet, Kuumaliimauslaitteen kärjet, Polyuretaaniliimat, Scotch-Weld Polyuretaaniliimaustarvikkeet, Sprayliimat, Vesiohenteiset kontaktiliimat, Vesiohenteisten liimojen tarvikkeet, Scotch-Weld Aktivaattorit ja pohjusteet, Scotch-Weld Anaerobiset liimat, Scotch-Weld Syanoakrylaattiliimat ja Scotch-Weld Rakenneliimat.

Teollisuusteipit -tuoteosio sisältää tuotteita kuten silmukkatarranauhat ja koukkutarranauhat sekä magneettiteipit. Itsestään kiinnittyvät ja aukeavat tarranauhat ovat yksinkertaisia tuoteratkaisuja kun haetaan nopeasti irrotettavuutta. Tuotteet tunnetaan 3M:llä Dual Lock tuotemerkillä. Tuotteita on saatavilla erivärisinä ja eri levyisinä. Tutustu valikoimamme ja tarvittaessa ole rohkeasti yhteydessä.

19 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

19 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top