www.kumijamatto.fi/palvelut.html

Palvelut

Palveluja, joista sinä hyödyt

Tarjoamme laajan valikoiman palveluja helpottamaan sinun työtäsi. Toimitamme palveluja niin osana kokonaisratkaisua kuin komponenttitoimittajan roolissakin. Yhdessä kartoitamme liiketoimintanne tarpeet ja teemme tarjouksen teille optimaalisesta yhteistyömallista. Vuosikymmenten kokemus ja keskustelut asiakkaidemme kanssa ovat muovanneet palveluitamme. Voit keskittyä omaan liiketoimintaan kun hoidamme tuotteisiin liittyvät palvelut vankalla kokemuksella.

Tarjoamme palveluitamme usealla eri osa-alueella, joita ovat logistiikkaan liittyvät palvelut, suoraan tuotteisiin liittyvät palvelut, liiketoimintatason palvelut ja tekniseen osaamiseen liittyvät palvelut.

Hyötyjä, joita palvelumme tuottavat sinulle:

  • Pystyt keskittymään omaan ydinliiketoimintasi
  • Yksinkertaistat tarvikehallintaa ja tilausprosessia
  • Vähennät toimittajien määrää
  • Vapautat tarvikkeisiin sitoutunutta pääomaa
  • Löydät helpommin korvaavan tuotevaihtoehdon
  • Oikea-aikaiset toimitukset ja parempi saatavuus
  • Läpinäkyvämpi materiaalien hallinta läpi koko prosessin

Tiedätkö kuinka paljon mahdollisesti hukkaat tai tuhlaat rahaa?

Tiedämme, että kokonaiskustannukset muodostuvat lukuisista pienemmistä liiketoimintaan liittyvistä osista. Pienten osien merkitys asiakkaan toimintaympäristöön on usein suurempi kuin tuotteen hinta. Toimintamallimme avulla voit luottaa siihen, että kokonaiskustannuksiin piilevästi vaikuttavat kustannukset pysyvät alhaisina. Kokemuksemme pohjalta olemme tehneet laskurin, jonka avulla pystytte muodostamaan näkemyksen säästöpotentiaalistanne. Jo pienillä logiikkamuutoksilla hankinnoissasi vaikutat paljon. Kokeile!

Palvelujamme hyödyntävät sekä pienet että suuret yritykset. Pystymme mukauttamaan toimintamalliamme niin, että hyötysi on optimaalinen. Keskustellaan yhdessä mahdollisuuksista ja tämän hetken pullonkauloista nykytoimintamallissasi. Löydämme varmasti hyötyjä, jotka saat kumppaninamme.

Ennen kaikkea on tärkeää että tunnistamme minkälaisesta liiketoiminnasta välillämme on kyse. Tarjoammeko kokonaisratkaisua vai olemmeko komponenttitoimittaja? Ylläolevassa kuvaajassa on näkemyksemme projektimyynnin ja elinkaarimallin eroista. Tuotevalinnat riippuvat siitä, perustuuko yhteistyömme elinkaarimalliin vai yksittäisen komponentin toimittamiseen. Jos yksikkökustannus on tärkeämmässä roolissa kuin elinkaari, toimintamallimme pohjautuu projektimyyntiin. Kunnossapidon tuotteiden kohdalla on tärkeää arvioida elinkaarimallin mahdollistamat hyödyt. Komponentin, koneen tai laitteen ollessa kyseessä on pyrittävä turvamaan koneiden käyttöaste mahdollisimman korkeaksi ilman ylimääräisiä huoltoja. Kun huollot pyritään ennakoimaan tai minimoimaan, syntyy mahdollisimman vähän negatiivista vaikutusta tuotannolle.

 

Back to top