www.kumijamatto.fi/tyoturvallisuustuotteet/kuulonsuojaimet.html

Kuulonsuojaimet

KUULOSUOJAIMET

3M:n (Peltor ja EAR) ja Zeklerin meluisiin ja vaarallisiin ympäristöihin tarkoitetut kuulonsuojaimet ovat arvostettuja, maailman johtavia tuotteita.

Kertakäyttöiset korvatulpat

Laajenevasta, hitaasti palautuvasta vaahdosta valmistetut muotoiltavat korvatulpat antavat parhaan yhdistelmän käyttömukavuutta ja suojausta useimmille käyttäjille. Kun vaahtomuovitulppa on korvassa, se laajenee ja tiivistää korvan yksilöllisesti

Varrelliset korvatulpat

Varrelliset korvatulpat on erittäin helppo asettaa paikalleen, sillä niitä ei tarvitse rullata. Voit työntää tulpan paikalleen pehmeiden ja joustavien varsien avulla ja varmistaa erinomaisen suojauksen. Koska vaahtomuoviin ei tarvitse koskea paikalleen asetettaessa, tämä on yksi markkinoiden hygieenisimmistä korvatulpista

Uudelleenkäytettävät korvatulpat

Uudelleen käytettävät korvatulpat on valmistettu joustavista materiaaleista, jotka on muotoiltu sopimaan korvaan. Ne on yleensä varustettu nauhalla katoamisen estämiseksi. Nämä toistuvaan käyttöön tarkoitetut korvatulpat ovat mukavia käyttää, hygieenisiä ja taloudellisia. Näitä patentoituja, esimuotoiltuja, kolmilaippaisia korvatulppia varten ei tarvita eri mitoituksia. Niitä on saatavana erimallisina ja eri suojaustasoja varten.

Sangalliset korvatulpat

Sangallisia korvatulppia on helppo käyttää sekä käsitellä, ja niitä on erittäin mukava pitää. Tulpat on nopea laittaa paikoilleen ja ottaa pois. Niitä voi pitää kaulan ympärillä silloin, kun niitä ei tarvita. Tämän ansiosta ne ovat ihanteellisia ajoittaiseen käyttöön.Tulppia on niin helppo käyttää, että voit luottaa siihen, että työntekijöidesi suojaustaso on oikea. Useimpiin malleihin on varatulpat, mikä tekee niistä kustannustehokkaan valinnan.

Kupusuojaimet

Kupusuojaimien kuvut on varustettu pehmeillä muovisilla tiivisterenkailla, jotka asettuvat tiiviisti korvien ympärille melun vaimentamiseksi. Kupusuojaimet ovat suosittuja kuulonsuojaimia helppokäyttöisyytensä ja käyttömukavuutensa vuoksi. Niitä on saatavana varustettuna päälakisangalla, niskasangalla, kypäräkiinnitteisinä ja kokoontaitettavina malleina useimpiin käyttötarpeisiin. Kupusuojaimia löytyy myös radioilla, aux-liittimellä ja Bluetoothilla varustettuina.

Varaosat ja huoltosarjat

Valikoimastamme löydät Peltor ja Zekler kupusuojaimien huolto- ja hygieniasarjat.

Valettavat henkilökohtaiset korvatulpat

Kysy lisää myynnistämme!

Tuotteet 1-24 / 39

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 39

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top