www.kumijamatto.fi/maksutavat.html

Maksutavat

Tarjoamme maksamiseen erilaisia vaihtoehtoja:

 

  • Maksu myymälään

Voit maksaa tilauksesi noutaessasi tuotteet myymälästämme.  • Verkkopankki- tai korttimaksu Paytrail (Suomen Verkkomaksut)

 Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Voit valita alla olevista maksuvaihtoehdoista.

 

 

 

  • Lasku - 14 päivää maksuaikaa (2,90 €) - Klarna lasku

Sinun tarvitsee tilatakseen ilmoittaa pelkästään perustiedot itsestäsi. (Tästä pääset Klarnan tukipalveluun)

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

    Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
    Maksuaika aina 14 vuorokautta
    Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*
    Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutusmaksu 2,90 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 7,50 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

  • Klarna Tili

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

    Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
    Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
    Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
    Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
    Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
    Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
    Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Back to top