www.kumijamatto.fi/kumituotteet.html

Kumituotteet

Kumituotteet sisältävät kumilevyjä, kumimattoja, kumitiivisteitä, o-renkaita ja tärinäneristimiä. Kumivalikoima kattaa materiaaleja ja kovuuksia eri käyttötarpeisiin. Kumituotteita on saatavilla mittatilaustuotteina sekä vakiotuotteina. Kumituotteen materiaali valitaan vaadittavien ominaisuuksien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Kumilevyt ovat perusmateriaaleja suojaamiseen, tiivistämiseen ja vaimentamiseen. Yleiskäyttöön soveltuvia kumilevylaatuja ovat SBR-kumilevy, Sienikumilevy eli NR-kumilevy ja roiskekumilevy. Roiskekumilevy soveltuu käytettäväksi esimerkiksi autotallissa auton renkaiden alla. Roiskekumilevy kestää kohtalaisesti myös auton nastat. Yleiskäyttöön ulkona soveltuvia kumilevylaatuja ovat butyylikumilevy, EPDM-kumilevy, hypalonkumilevy, kloropreenikumilevy, sienikumilevy ja solukumilevy valmistettuna EPDM-kumista.

Mallistomme kumituotteet valmistetaan kulutusta kestävistä kumilaaduista, joita ovat esimerkiksi hypalonkumilevy, kulutuskumilevy ja parakumilevy. Kulutuskumilevyt soveltuvat käyttäväksi erilaisissa koneissa ja laitteissa. Öljynkestävät kumilevyt elintarvikekumilevy ja nitriilikumilevy soveltuvat käytettäviksi öljyisissä olosuhteissa. Öljynkestävät kumilevylaadut kestävät öljykontakteja paremmin kuin muut kumilaadut. Lämmönkestävä kumilevy valikoima koostuu butyylikumilevystä, hypalonkumilevystä, silikonikumilevystä ja vitonkumilevyistä. Oikean kumilevy laadun löytämisessä kannattaa kääntyä asiantuntijoidemme puoleen. Näin saat oikean tuotteen tarpeeseesi.

Kumituotteet kattavasta valikoimasta

Kumituotteet -mallistostamme löydät myös mekaaniselta kulutukselta suojaavat kumimatot, joita voidaan käyttää myös eristämään ja estämään liukastumista sekä sisustusmateriaaleina. Mattojen käyttöalue on laaja julkisista tiloista työkoneiden lattioihin. Valikoimamme kattaa laajan väri- ja kuviointivaihtoehtojen kirjon. Kumimattovalikoimassa meillä on tuotteita yleiskäyttöön sekä käyttökohteisiin joissa kumimatolla tarvitsee olla hyvä öljynkestävyys. Kumimattoja on erilaisia profiileja eri käyttökohteisiin. Kapearihlaista kumimattoa on saatavilla sekä mustana että harmaana. Leveärihlaista kumimattoa ja sälemattoa on saatavilla ainoastaan mustana. Kuvioiduissa kumimatoissa valikoimastamme löytyy kolikkomattoa eri väreissä (musta ja harmaa), ruutumattoa ja rengasmattoja erikokoisina. Öljynkestävänä kumimattona on valikoimassamme kapearihlaista kumimattoa sekä leveärihlaista kumimattoa. Myös sälemattoa, ruutumattoa sekä rengasmattoa on saatavilla öljynkestävinä tuotteina.

Kumitiivisteitä ja o-renkaita on valikoimassamme lukuisia eri kokoja. Tutustu valikoimaan sivuillamme tarvittaessa voit myös kääntyä henkilökuntamme puoleen, joka tuntee hyvin kaikki tarjolla olevat kumituotteet. Toimitamme paljon erilaisia tiivisteitä erilaisiin käyttötarpeisiin. Tuotteita on saatavilla eri kovuuksia ja eri materiaaleista valmistettuna. Tärinäneristimet kuuluvat kumituotevalikoimaamme. Tärinäneristimiä on erilaisia sisäkierteille ja ulkokierteille sekä kumipuskimia kartio -ja lieriömallisina.

Tuotteet 1-24 / 84

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 84

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top