www.kumijamatto.fi/kumituotteet.html

Kumituotteet

Kumituotteet - Laadukkaat Ratkaisut Monipuolisiin Tarpeisiin

Kumituotteet ovat välttämättömiä monissa teollisuuden, rakennusten ja kotien sovelluksissa. Valikoimamme kattaa laajan kirjon erilaisia kumituotteita, kuten kumilevyjä, kumimattoja, kumitiivisteitä, o-renkaita ja tärinäneristimiä. Tuotteet ovat saatavilla mittatilaustuotteina sekä vakiotuotteina, mikä takaa, että voimme palvella laajasti eri tarpeita.

Kumilevyt

Kumilevyt ovat perusmateriaaleja suojaamiseen, tiivistämiseen ja vaimentamiseen. Laadukkaiden kumilevyjen avulla voit parantaa koneiden, laitteiden ja rakennusten toimivuutta ja kestävyyttä. Meiltä löydät kumilevyt eri materiaaleissa ja kovuuksissa, jotka sopivat erilaisiin käyttöolosuhteisiin.

Kumimatot

Valikoimastamme löydät myös kumimatot, jotka suojaavat mekaaniselta kulutukselta, estävät liukastumista ja voivat toimia sisustuselementteinä. Kumimatot ovat erinomainen ratkaisu niin julkisiin tiloihin kuin työkoneiden lattioille.

Kumitiivisteet ja O-renkaat

Laadukkaat kumitiivisteet ja o-renkaat ovat tärkeä osa monia laitteita ja järjestelmiä, joissa tarvitaan tiiviitä ja pitkäkestoisia liitoksia. Löydät valikoimastamme tiivisteet ja o-renkaat monessa eri koossa.

Tärinäneristimet

Tarjoamme myös erilaisia tärinäneristimiä sisäkierteille ja ulkokierteille, sekä kartio- ja lieriömallisia kumipuskureita, jotka ovat välttämättömiä komponentteja monissa koneissa ja rakenteissa.

Valitse laajasta kumituotevalikoimastamme juuri tarpeisiisi sopivat tuotteet. Tarvittaessa asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet erityistarpeisiisi.

Tuotteet 1-24 / 84

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 84

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top