www.kumijamatto.fi/kiinteisto-ja-siivoustuotteet.html

Kiinteistö- ja siivoustuotteet

Kiinteistö- ja Siivoustuotteet - Tehokkaat ja Laadukkaat Ratkaisut

Kiinteistö- ja siivoustuotteet ovat olennainen osa sekä yritysten että yksityishenkilöiden päivittäistä toimintaa. Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, jotka vastaavat vaativiinkin tarpeisiin.

Jätesäkit ja Jätesäiliöt

Valikoimastamme löydät monipuolisen kattauksen jätesäkkejä ja jätesäiliöitä kaikenlaisiin tarpeisiin. Oikein valitut tuotteet auttavat pitämään tilat siistinä ja ympäristön kunnioittavalla tavalla.

Kalusteet

Meiltä löydät laadukkaat kalusteet niin varastoihin kuin myymälätiloihinkin.

Kyltit ja Liikenneturvatuotteet

Kylttimme ja liikenneturvatuotteemme parantavat turvallisuutta ja ohjaavat liikennettä tehokkaasti. Laadukkaat tuotteemme auttavat varmistamaan turvallisen ympäristön kaikille.

Paperit ja Teollisuuspyyhkeet

Laadukkaat paperit ja teollisuuspyyhkeet ovat välttämättömiä siivouksessa ja ylläpidossa. Valikoimamme kattaa monenlaisia tuotteita, jotka auttavat pitämään työympäristön puhtaana ja hygieenisenä.

Pesuaineet

Pesuaineemme tarjoavat tehokkaan ja luotettavan ratkaisun erilaisiin siivoustehtäviin. Valikoimassamme on tuotteita niin päivittäiseen puhdistukseen kuin vaativampiinkin kohteisiin.

Siivoustuotteet

Laadukkaat siivoustuotteemme varmistavat, että tilat pysyvät puhtaina ja raikkaina. Meiltä löydät kaiken tarvittavan sekä perussiivoukseen että erikoiskohteiden puhdistukseen.

Ympäristönsuojelutuotteet

Ympäristönsuojelutuotteemme auttavat sinua suojaamaan ympäristöä ja noudattamaan ympäristölainsäädäntöä. Ne auttavat vähentämään ympäristöhaittoja ja tekemään työympäristöstä viihtyisämmän.

Valikoimassamme on tuotteita useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten 3M, Katrin, Kemvit, Kumi ja Matto, Nilfisk ja Plastiroll.

Valitse tarpeisiisi sopivat kiinteistö- ja siivoustuotteet laajasta valikoimastamme ja pidä työympäristösi siistinä ja turvallisena.

Tuotteet 1-24 / 265

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 265

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top