www.kumijamatto.fi/tuotemerkit/tegera.html

Tegera

Tegera -käsineet ovat miellyttäviä, tyylikkäitä ja suojaavat käsiä tehokkaasti koko työpäivän ajan. Jokainen yksityiskohta perustuu kehitystyöhön, jossa huomioidaan mukavuus, turvallisuus sekä ergonomia. Voit luottaa siihen, että Tegera -käsineet suojaavat kätesi viilloilta ja mekaanisilta vaurioilta, vaarallisilta kemikaaleilta ja äärimmäisiltä lämpötiloilta.

Tegera työkäsineet suojaavat kätesi kaikissa tilanteissa. Valmistettaessa Tegera työhanskoja on keskitytty ergonomiaan, käyttömukavuuteen ja sopivuuteen. Nämä asiat ovat tuottaneet tuloksena työkäsineet, jotka suojaavat kädet parhaalla mahdollisella tavalla, ja lisäksi työkäsineet auttavat käyttäjiä jaksamaan työssään entistä paremmin. Tegera käsineet ovat tunnettu luotettavana ja huippulaatua tarjoavana tuotesarjana. Tarjoamme laajan työkäsinevalikoiman kaikkiin mahdollisiin työtehtäviin. Jokaisella käsinemallilla on omat erikoisominaisuutensa, jotka suojaavat kädet kaikissa erilaisissa työtehtävissä. Yhteistä työkäsineillä on niiden korkea laatu, käyttömukavuus ja tyylikkyys. Tegeran tavoitteena on ylittää alan turvastandardit, ja siten Tegera-työkäsineet ovat käsillesi sopivuudeltaan, tuntumaltaan ja toiminnaltaan ylivertaiset. Voit luottaa siihen, että käsineet suojaavat kätesi viilloilta ja mekaanisilta vaurioilta, vaarallisilta kemikaaleilta ja äärimmäisiltä lämpötiloilta. Tegera työhanskavalikoima koostuu seuraavista tuotteista; talvikäsineet (kylmyys), asennuskäsineet, viiltosuojakäsineet, suojakäsineet kemikaaleja vastaan, hitsauskäsineet, käsineet vastaan kuumuutta ja esd-käsineet. Tegera käsineiden jatkuva kehitys ja tutkimustyö takaavat laadukkaat tuotteet ja käsineiden tuotekehityksen. Kehittämällä käsineitä saavutetaan parempi työergonomia ja työturvallisuus.

Tegeran käsineet jakautuvat neljään eri tuoteperheeseen. Valittavanasi on Pro-, Classic, - Basic- ja Home- sarjat, joista jokaiselle löytyy valinnanvaraa käyttötarkoituksen mukaan.  Käsineet ovat miellyttäviä, tyylikkäitä ja suojaavat käsiä tehokkaasti koko työpäivän ajan.  Jokainen yksityiskohta perustuu kehitystyöhön, jossa huomioidaan mukavuus, turvallisuus sekä ergonomia.

9 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

9 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top