www.kumijamatto.fi/tyoturvallisuustuotteet/putoamissuojaimet.html

Putoamissuojaimet

Petzlin valikoimaan kuuluu monta eri valjastyyppiä, jotta jokaiseen aktiviteettiin ja kentällä kohdattavaan tilanteeseen löytyisi sopivat valjaat. Valjaat tekevät korkeanpaikantyöskentelijöiden työstä erittäin tehokasta ja turvallista. Niitä on helppo ja mukava käyttää, ja ne on teknisesti suunniteltu mukautumaan eri käyttöihin. Petzl tarjoaa myös pelastusvarusteita ja monia muita tarvikkeita, jotka lisäävät valjaiden käyttömahdollisuuksia.

Liitosköysiä on kahta eri päätyyppiä: Säädettävät liitosköydet tarkkaan ja mukavaan työskentelyyn työpisteellä. Vakiomittaiset liitosköydet nykäyksenvaimentimilla, jotka on suunniteltu vähentämään putoamisen aiheuttamaa nykäysvoimaa. Petzlin valikoimassa on myös erityistarkoituksiin käytettäviä liitosköysiä: Etenemiseen tarkoitetut liitosköydet vaikeasti saavutettaviin kohteisiin. Liitoshihna nykäyksenvaimentimella, käytetään ASAP-köysitarraimen kanssa

Sekä korkeanpaikantyöskentelyssä että pelastustyössä ylhäältäpäin laskeutuminen on suositeltavaa, sillä siten pystyy käyttämään painovoimaa hyväkseen ja säästämään voimiaan. Laskeutumislaitteet on suunniteltu kitkan säätelyn ja laskeutumisen hallinnan helpottamiseen kiinteässä köydessä. Niiden avulla työntekijä pystyy sijoittamaan itsensä mihin kohtaa köyttä tahansa. Petzlin köysivalikoima on suunniteltu korkeanpaikantyöskentelyn ammattilaisille. Ne tarjoavat tehokkaita ratkaisuja työskentelyyn erinäisiin haasteisiin: vaikeasti saavutettavat kohteet, tekninen pelastustyö, teollisuuskäyttö. Tarjotakseen ratkaisuja asiakkaille ympäri maailmaa, Petzl tarjoaa sekä Euroopan standardit täyttäviä köysiä että Pohjois-Amerikan standardit täyttäviä köysiä.

Tuotteet 1-24 / 30

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 30

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top