www.kumijamatto.fi/lattianpaallyste-ja-verhoilumateriaalit.html

Lattianpäällyste ja verhoilumateriaalit

Lattianpäällysteet ja Verhoilumateriaalit - Kestävät ja Tyylikkäät Ratkaisut

Lattianpäällysteet ja verhoilumateriaalit ovat avainasemassa luodessa viihtyisää, turvallista ja toimivaa ympäristöä. Olipa kyseessä koti, toimisto, julkinen tila tai teollisuuden käyttö, meidän laadukas valikoimamme tarjoaa tuotteita joka tarpeeseen.

Kuramatot

Kuramatot ovat oleellisia likaa ja kosteutta vastaan eteisissä, käytävillä ja muissa vastaavissa tiloissa. Tarjoamme laadukkaita ja pitkäikäisiä kuramattoja, jotka on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta ja pitämään tilasi siisteinä.

Listat

Laajasta valikoimastamme löydät myös listat joka lähtöön. Ne ovat oleellinen osa lattian viimeistelyä ja ne antavat tilalle viimeistellyn ja yhtenäisen ilmeen. Lista valikoimamme kattaa eri tyylisiä ja värisiä vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin ja tarpeisiin.

Ruohomatot

Ruohomatot ovat erinomainen valinta terasseille, parvekkeille ja muihin ulkotiloihin. Ne tarjoavat luonnollisen ja viihtyisän ulkonäön, ja ovat helppoja asentaa sekä huoltaa.

Tuotteitamme on saatavilla useissa eri väreissä, mukaan lukien harmaa, musta, punainen, ruskea, sininen, tummanharmaa, tummanruskea, vaaleanruskea, valkoinen ja vihreä. Riippumatta siitä, millainen lattiapäällyste tai verhoilumateriaali tarvitset, meillä on ratkaisu sinulle.

Tuotteet 1-24 / 40

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 40

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top