www.kumijamatto.fi/beal-putoamissuojainvaljaat-styx.html

PUTOAMISSUOJAINVALJAAT BEAL STYX

Tuotekoodi: 172130150
Kuvaus

Kevyet ja helposti puettavat pikasoljelliset putoamissuojainkokovaljaat putoamisvaarallisella alueella työskentelyyn. Kiinnityspisteet selässä ja rinnassa. Pehmustetut jalkalenkit lisäävät käyttömukavuutta jyrkillä tasoilla toimiessa ja roikkumistilanteessa. Soveltuu osaksi putoamisen pysäyttävää- tai kulunrajoitusjärjestelmää. Yksi koko, joka soveltuu hyvin laajalle käyttäjäkunnalle. Valjaat voidaan laajentaa työasemointivaljaiksi lisäämällä Styx Belt työasemointivyö. 
 
Pehmustepalat pitävät valjaat helposti hahmotettavassa muodossa ja aina valmiina puettaviksi. Selkäpuolella yksilöintialue henkilökohtaisille tiedoille tai yrityksen nimelle. Lisäksi valjaskohtainen QR-koodi, joka mahdollistaa nopean valjaan tunnistamisen ilmaisella mobiilisovelluksella sekä tehokkaan määräaikaistarkastamisen. Käyttäjä tai tarkastaja voivat itse luoda valjaalle tunnisteen sen sarjanumeron lisäksi. Selkäosassa myös tasku RFID seurantasirulle (tuotekoodi RF.H). 
 
Värikoodatut jalkalenkit auttavat hahmottamaan valjaan muodon ja helpottavat pukemista. Automaattisesti lukkiutuvat säätösoljet jalkalenkeissä ja olkahihnoissa. CE EN361. Paino: vain 1255 g. Onesize: soveltuu käyttäjille, joiden pituus 160 - 195 cm. Reiden ympärysmitta: 40-80 cm. Vyötärön ympärysmitta: 80-140 cm. Maksimi käyttöikä: 5 vuotta säilytystä + 10 vuotta käyttöä = 15 vuotta.

Ominaisuudet
Valmistajan tuotekoodi BHPSTF
Tuotemerkki Kumi ja Matto
Vapaamuotoiset kokotiedot BEAL STYX FAST VALJAAT ONESIZE
Myyntiyksikkö KPL
Klikkaa kuvakkeita nähdäksesi selitykset.
  • EN 361 Kokovaljaat
    EN 361 Kokovaljaat

Saatavuus:
Heti varastosta 2 KPL, toimitusaika muuten 3-6 päivää

96,69 €/KPL (alv. 0%) 119,90 €/KPL (sis. alv)
Saatat olla kiinnostunut näistä

Back to top