www.kumijamatto.fi/tuotemerkit/makita.html

Makita

Makita työkalut nyt verkkokaupastamme. Yli 90 vuoden panostus tuotekehitykseen ja laatuun ovat Makita-malliston ehdottomia vahvuuksia. Makitan laajasta valikoimasta löytyy 350 erilaisen sähkötyökalun mallisto. Tuotteiden kattava takuu on merkki laadusta ja uskosta merkkiin. Tuotteet ovat tarkoitettu pääsääntöisesti ammattikäyttöön. Sähkötyökaluvalikoima koostuu akkukoneista, monitoimikoneista, poraukseen ja kiinnitykseen tarkoitetuista laitteista, sekä betonintyöstöön, metallintyöstöön ja puuntyöstöön tarkoitetuista koneista.

Makita akkukoneet koostuvat jännitteisistä koneista kuten, 7,2V, 10,8V, 14,4V, 18V ja 36V. Akkukoneista tyypillisiä ovat akkukonesarjat 18V, akkuporakoneet 18V, akkuistukkaporakoneet 18V, akkuporavasarat 18V, iskevät akkuruuvinvääntimet 18V, iskevät akkumutterinvääntimet 18V, akkuruuvinvääntimet 18V, massapuristimet 18V, akkujiirisahat 18V, akkupyörösahat 18V, akkupistosahat 18V, puukkosahat 18V, akkukulmahiomakoneet ja akkusuorahiomakoneet.

Makita sähkötyökalut kuten porakoneet ja iskuporakoneet, ruuvinvääntimet, iskevät ruuvinvääntimet sekä mutterinvääntimet ovat markkinoiden kärkipäästä. Niiden laatu ja tehokkuus ovat ammattilaiselle tuttuja ominaisuuksia. Makita tuotteiden ensiluokkainen laatu ja kestävyys ovat perua yrityksen vahvasta kehitystyöstä uusien tuotteiden ja teknologioiden parissa. Kehitystyön seurauksena Makita on saavuttanut vankan luottamuksen vaativien ammattikäyttäjien keskuudessa.

Yli 90 vuoden panostus tuotekehitykseen ja laatuun ovat Makitan vahvuuksia. Makitan laajasta valikoimasta löytyy 350 erilaisen sähkötyökalun mallisto. Tuotteiden kattava takuu on merkki laadusta ja uskosta merkkiin.  Tuotteet ovat tarkoitettu pääsääntöisesti ammattikäyttöön.

16 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

16 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top