www.kumijamatto.fi/tuotemerkit/petzl/petzl-tikka2-4led-otsavalaisin.html

OTSAVALAISIN PETZL TIKKINA

Tuotekoodi: 14817049
Kuvaus

CLASSIC -sarjan pieni ja helppokäyttöinen LED-otsavalaisin erittäin pitkällä paloajalla. Soveltuu päivittäiseen yleiskäyttöön, kävelyyn, matkailuun, perhekäyttöön, retkeilyyn ja kaupunkiolosuhteisiin. Leveä, tasainen valokeila tuo valon aina katseen suuntaan ja jättää molemmat kädet vapaiksi.

STANDARD LIGHTING -valaisuteknologia: Valaisu himmenee tasaisesti paristojen tyhjentyessä. Kaksi valonvoimakkuutta, joiden avulla valaistus ja paloaika saadaan käyttötarpeen mukaisiksi: 
Max: Valovirta 80 lumenia, kantama 35 metriä, kokonaispaloaika 120 h 
Eco: Valovirta 20 lumenia, kantama 20 metriä, kokonaispaloaika 180 h 
 
Toimii kolmella AAA paristolla (sis.). Painonappikytkin, jota on helppo käyttää myös käsineet kädessä. Kytkimen muotoilun ansiosta valaisin ei mene tarkoituksettomasti päälle (esim. taskussa tai repussa). Kytkimessä galvaaninen erotus, eli paristot ei tyhjene varastoitaessa. Valokulman korkeuden säätönivel. Elastinen, säädettävä ja konepesun kestävä Petzl Long Life otsapanta. Kontaktipinnat ruostumatonta terästä. Paristokotelo helposti avattavissa paristojen vaihtoa varten. Voidaan käyttää myös AAA Ni-Mh akuilla. Paino: 85 g (sis.paristot). Vesitiiviys: IPX4 Roiskeveden kestävä. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. CE.

Ominaisuudet
Valmistajan tuotekoodi E091DA00
Tuotemerkki Petzl
Vapaamuotoiset kokotiedot 3 X AAA-PARISTO
Myyntiyksikkö KPL
Valaisimen malli Otsavalaisin

Saatavuus:
Toimitusaika 3 päivää

35,44 €/KPL (alv. 0%) 43,95 €/KPL (sis. alv)
Saatat olla kiinnostunut näistä

Back to top