www.kumijamatto.fi/tyoturvallisuustuotteet.html?p=4

Työturvallisuustuotteet

Työturvallisuustuotteet -valikoimamme koostuu hengityssuojaimista, pään ja silmien suojaimista, kuulonsuojaimista, käsineistä, työvaatteista, putoamissuojaimista, työjalkineista, turvajalkineista ja ensiaputuotteista.

Laadukkaat työturvallisuustuotteet on suunniteltu ammattilaisen käyttöön sopiviksi.

Työturvatuotteet mahdollistavat turvallisen ja miellyttävän työskentelyn kaikissa olosuhteissa. Pään ja silmien suojaimet tarkoittavat suojalaseja, suojakypäriä, kasvonsuojuksia ja visiireitä. Silmiensuojausta käytetään kun halutaan suojata silmiä ja kasvoja tapaturmilta.

Ainoa varma tapa välttyä silmävahingoilta on käyttää oikeita suojalaseja 100 % työajasta. Kun olet tyytyväinen suojalaseihisi, niin käytät niitä ja suojaat itseäsi vahingoilta. Laseissa täytyy olla oikea muoto ja oikea suojaustaso työnkuvaan nähden.

Silmiä ja kasvoja täytyy suojata esimerkiksi mekaanisilta riskeiltä, kuten hiukkasilta, pölyltä, kipinöiltä tai neste- ja kemikaaliroiskeilta.

Erittäin tärkeää on myös suojautuminen UV-säteilyltä ja voimakkaalta näkyvältä valolta. Silmiensuojain valitaan työssä esiintyvien riskien mukaan huomioiden työtehtävän edellyttämä näkötarkkuus, sekä käyttäjän henkilökohtaiset ominaisuudet.

Suojalaseissa on oltava sivusuojat. Tiettyjä laseja voidaan käyttää tavallisten silmälasien päällä. Linssit on valmistettu iskunkestävästä polykarbonaatista.

Työturvallisuustuotteet –mallistosta löydät myös kysytyt naamiosuojalasit, jotka sopivat työhön, jossa on kemikaali- ja nesteroiskeiden riski tai runsaasti hiukkasia sisältävään ympäristöön.

Työturvallisuustuotteet ja kuulonsuojaus

Kuulo on yksi tärkeimmistä aisteistasi. Opastamme sinua parhaaseen kuulonsuojaukseen työssäsi.

On tärkeää, että suojaimet tuntuvat miellyttäviltä pitkäaikaisessakin käytössä. Kuulonsuojaimet jaetaan erilaisiin tuotekokonaisuuksiin kuten päälakisangalliset, niskasangalliset, kypäräkiinnitteiset ja korvatulpat.

Säädettävä päälakisanka ja leveät tiivisterenkaat tuntuvat mukavalta pitkäaikaisessa käytössä. Pehmeä sankapehmuste ja tiivisterenkaat ovat helposti vaihdettavat.

Lisäksi saat meiltä on myös kaikki yleisimmät kuulonsuojainten tarvikkeet. Vanhat, jäykät tai kuluneet tiivisterenkaat heikentävät kuulonsuojainten vaimennuskykyä ja melu vuotaa sisään. Tiivisteiden säännöllinen vaihtaminen säilyttää suojainten suorituskyvyn ja pidentää niiden käyttöikää.

Työskenneltäessä erittäin likaisessa tai kuumassa työympäristössä on hygieenistä käyttää vaihdettavia kertakäyttösuojia.

Hengityssuojaimet

Suodattavia puolinaamareita ja kokonaamareita käytetään estämään haitallisten hiukkasten pääsy hengitysteihin. Suojaintyyppi valitaan työn riskiarvioinnin perusteella. On tärkeää selvittää työympäristön ilman epäpuhtauden laatu ja sen pitoisuus.

Täydellisen suojaustehon aikaansaamiseksi on myös varmistettava suojaimen tiiveys, joka selviää suojainta sovittamalla.

Käytä suojainta koko altistumisen ajan. Tarjoamme valikoiman suodattavia puolinaamareita ja kokonaamareita, joilla työskentely sujuu miellyttävästi ympäristöissä, joissa tämäntyyppinen suojaus on sopiva.

Työkäsineet

Työkäsineiden tulee olla notkeat, miellyttävän tuntuiset ja kulutusta kestävät. Tarjoamme asiakkaille juurikin näitä tuotteita. Valikoimamme koostuu työntekoon tarkoitetuista käsineistä.

Työvaatemerkkiemme vahvuus perustuu valmistajien kykyyn kehittää työturvallisuustuotteet nykyaikaisia haasteita säädöksiä vastaaviksi – helppokäyttöisyyttä ja käyttömukavuutta unohtamatta.

Muut tuotteet

Petzl edustaa suunnittelultaan sekä laadultaan huippua ja on edelläkävijä ja pioneeri toimialallaan korkeanpaikantyöskentelyssä. Petzl putoamissuojainvarusteita yhdistää kolme arvoa: tehokkuus, käyttömukavuus ja turvallisuus.

Jalaksen ja Sievin päämääränä on ensisijaisesti valmistaa erilaisiin olosuhteisiin ja työtehtäviin sopivia jalkineita ja samalla tuottaa jalkineita, jotka merkittävästi vaikuttavat työturvallisuuteen, työssä viihtyvyyteen ja tehokkuuteen. Tämän päivän työjalkineilta vaaditaan myös tyylikkyyttä sekä yhteensopivuutta.

Tuotteet 73-96 / 328

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 73-96 / 328

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top